Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Mi mondjuk meg!!!

Az Internet olyan tartalmat ad, amilyet mi akarunk, csak alakítanunk kell! Aki nem hiszi, próbálja ki, én megtettem és működik. Hogy hogyan? Na, gyere elmondom...

Friss topikok

Linkblog

Az első benzinkút

2008.03.12. 08:55 zebi

Nekiindultunk az esős, fagyos autópályán, a hideg motort leszabájzásig pörgetve rohantunk bele a száguldó forgalomba. Vagy az első kilóméteren szétesik, vagy kibírja, de ha nem megyünk, sose érünk oda.

Az internetalon eddigi szűk két hónapos pályafutását elemezve úgy gondoljuk, az általunk megfogalmazott célok túlnyomó része eljutott a felhasználókhoz. Aki eddig megtalált minket, kedvező fogadtatásban részesítette az oldalt. Az első fecskék (a saját céges weblapját kilinkelő online szaki, a bejegyzéseit nyomó blogger és a poént vagy szépet mással is megosztani akaró egységnyi júzer) pontosan azokat a viselkedésmintákat kezdték gyakorolni, amiket nem is gondoltunk volna, hogy ennyivel a kritikus tömeg kialakulása előtt tapasztalhatunk.

Most jutottunk el oda, hogy megállunk az első benzinkútnál. Nem pihenni, hanem feltölteni a rendszert, kicsit hátrébb lépni, és megnézni messzebről is. Mindenképpen az új tapasztalatokat felhasználva és beépítve indulunk tovább, és ezzel nem is várunk sokat, ne hűljön ki a motor.

1 komment

Címkék: internetalon.hu devblog

A bejegyzés trackback címe:

https://netalon.blog.hu/api/trackback/id/tr33377392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrM · http://internetalon.hu 2008.03.12. 13:52:27

Ja, és egy kicsit kipolírozzuk a csillogó részeket is, meg tisztogatjuk, hogy még tetszetősebb legyen:-)

A lényeg: Továbbra is várunk mindenkti, hiszen nem fáj, nincsenek mellékhatásai, nem okoz éhínséget, nem jár eladósodással, nem kell megrendelni semmit, nem okoz politikai felfordulást (legalábbis nem áll szándékában)...
süti beállítások módosítása