Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mi mondjuk meg!!!

Az Internet olyan tartalmat ad, amilyet mi akarunk, csak alakítanunk kell! Aki nem hiszi, próbálja ki, én megtettem és működik. Hogy hogyan? Na, gyere elmondom...

Friss topikok

Linkblog

Mi vagyunk az Internetért, vagy fordítva?

2007.12.13. 11:45 DrM

Az Internet már rég nem az, amiért létrejött. Nem szolgáltat, hanem kiszolgál, ez nagy különbség. Korlátlan adatokkal, korlátlanul időben és térben és ami a legfontosabb, ahogy mi akarjuk!

Az Internet van értünk és nem fordítva, bár sokan ezt nem így gondolják, gondolták. Ezek nagy része már "vérző orral távozott" a cybertérből, más része éppen húz el onnan, mert nem jöttek rá, hogy a funkciókat, a tartalmat, a design-t és összességében az egész webet a látogatók határozzák meg.

Mit gondolsz a google miért olyan, amilyen? Ültek egy bezárt szobában és kitalálták, hogy ilyen színben, meg ilyen funckiókkal, ezt éás ezt csinálta. Ugyan már! Elkezdtek szolgáltatni, majd engedték, hogy a felhasználók mondjáők meg, hogy jó-e így vagy sem, maradjon-e így vagy sem. Mindezt profi módon és lám a siker töretlen, hiszen igényeket elégítettek ki.

Mai világunkban, amikor megmondhatod, hogy a kocsid színe, lökhárítója, dísztárcsája milyen legyen, megadhatod, hogy milyen legyen a kárpit és beállíthatod a kormányt, pont az Internetet ne tudnád testreszabni? Hát persze, hogy tudod.

Sokan mondják, hogy az Internettel elégedetlenek, mert "lefagy" (?!), nem találják azt, amit keresnek, sok szennyel árasztja el a világot stb. Ez mind igaz, de miből gondolod, hogy ezt nem lehet befolyásolni. Az Internet azt adja, amit kérnek tőle, ha sexfilmeket, vagy warezt, akkor azt, ha minőségi információt, akkor azt, ha szép arculatot, akkor azt. És hogy ezt miképpen tudod jelezni? Nos arról majd legközelebb...

DrM

1 komment

Címkék: marketing közösség internet megoldás

A bejegyzés trackback címe:

https://netalon.blog.hu/api/trackback/id/tr49262567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsix · http://Komment 2008.04.03. 12:26:14

Ez isnagon ötletes és jól van megcsinálva!Ennyi filmkockát összevágni nem könnyű de dícséretes. A kép egy parányit el van mosódva.Aki ezt csinálta annak mondom:
ELJÖTT A TE IDŐT ,HAVER!
süti beállítások módosítása